Субота
20.04.2024
12:13
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання








Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середнянський ліцей
Головна » 2020 » Грудень » 24 » Гурток хореографії
16:42
Гурток хореографії
                                                                             
   У системі художньо-естетичного виховання дітей одне з головних місць займає хореографічне мистецтво, яке вчить дітей красі та виразності рухів, розвиває фізичну силу, витривалість, сміливість, дає практичні навички виконання танцювальних творів, відчуття темпу та ритму, правильну координацію та пластичність рухів, виховує повагу та інтерес до хореографічного мистецтва як складової духовного розвитку особистості, формує почуття колективізму та дружби.

   Основою заняття гуртка є програма, яка передбачає систематичне та послідовне навчання, розвиток та естетичне виховання учнів. На хореографічному гуртку нашого закладу освіти навчаються учні 1-9 класів – молодша, середня та старша групи.
   В залежності від вікової категорії учнів, розробляється навчальна програма, яка передбачає:
  • принцип відповідності змісту навчального матеріалу віковим особливостям учнів на всіх етапах навчання;
  • принцип структурної єдності, який забезпечує єдність змісту знань учнів на всіх етапах та рівнях навчання.
   Гурток відвідує 60 учнів. Молодша та середня група, учні 1-5 класів, отримують базову хореографічну освіту, вивчають основи класичного та народного танцю з великим задоволенням  виконують урок в партері та елементи акробатики. Крім того старанно працюють над  вивченням танців у сучасному та народному стилі, виконують дитячі та стилізовані танці.
   Старша група гуртка уже третій рік займається як танцювальний колектив, який має назву «Сяйво». Колектив нараховує 20 учасників.  Є неодноразовий переможець Всеукраїнських конкурсів та фестивалів, учасниками різних концертів на базі закладу освіти та району, а також є Лауреатами I, II, та III рівнів на конкурсах хореографічного мистецтва (м.Ужгород, м.Одеса, м.Рівне.)
   Протягом останнього навчального тижня І семестру 2020-2021 н.р. було проведено підсумкові уроки, де учні мали змогу показати свої досягнення та роботу, над якою працювали протягом півріччя .
   Щиро бажаю своїм маленьким та старшим вихованцям залишатися такими завзятими та старанними як вони є зараз. Не зупинятись на досягнутому, адже нам ще є над чим працювати. Отримувати тільки задоволення та бажані знання на моїх уроках, а також отримувати овації, посмішки та  радість від глядачів, для який і працює старанний артист-танцюрист…
   Додаю невеликий відео матеріал нашої роботи. Приємного перегляду…

Хореографія - Гурткова робота (старша група)


Хореографія - Досягнення учнів

 
С.С. Ерделі-Сембер,
керівник гуртка хореографії
Переглядів: 192 | Додав: DreamMaster | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вверх