Субота
20.04.2024
12:57
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання








Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середнянський ліцей
Головна » 2020 » Травень » 30 » Підсумки дистанційного навчання учнів початкових класів
19:32
Підсумки дистанційного навчання учнів початкових класів
                                                             
   З 16 березня по 29 травня 2020р. у зв’язку із запровадженням всеукраїнського карантину з метою запобігання поширенню короновірусу COVID-19, забезпечення виконання освітньої програми закладу освіти здійснювалось шляхом організації освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання.
   За умов дистанційного навчання під час карантину педагогічні працівники освітній процес втілювали за допомогою різних методів. Щодня учні отримували завдання згідно з розкладом уроків і календарним плануванням, а також рекомендації, необхідні посилання, коментарі, які допомагали у виконанні завдань.
   Виконані завдання учні фотографували та відправляли на перевірку вчителю у приватні повідомлення, на електронну пошту чи Viber. Також учні записували та присилали вчителям відео вивчених віршів напам'ять, виразного читання текстів, переказ вивченого матеріалу з підручників тощо.
   На сайті школи було створено рубрику „Дистанційне навчання, де містилась інформація щодо консультування та форм роботи з учнями та батьками, завдання для учнів, корисні інтернет-посилання до вивчення нових тем відповідно до навчальних програм тощо.
   Та під час карантину вчителі не тільки навчали, а ще й вчились самі: вивчали у стислі терміни освітні платформи для роботи з дітьми в умовах карантину, проходили он-лайн курси та вебінари тощо. Потрібно відзначити, що учителі початкових класів під час дистанційного навчання використовували  онлайн-програму "Дистанційне навчання від видавництва "Країна Мрій".
   В останній день поточного навчального року учні початкових класів були нагороджені електронними Сертифікатами за старанність та активну участь у виконанні завдань під час освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання. Ось деякі з них.




 
   Також пропонуємо вам переглянути коротенькі відео, у яких показано окремі фрагменти навчання учнів 1-4 класів із використанням технологій дистанційного навчання.
1-А клас, класний керівник Гузинець Олександра Федорівна
1-Б клас, класний керівник Сабов Тетяна Дмитрівна
2-А клас, класний керівник Макай Марія Петрівна
2-Б клас, класний керівник Шингляк Юлія Іванівна
3-А клас, класний керівник Коцак Оксана Іванівна
3-Б клас, класний керівник Чопик Ірина Степанівна
4-А клас, класний керівник Сливка Тетяна Олександрівна
4-Б клас, класний керівник Долгош Тетяна Олександрівна
Переглядів: 455 | Додав: ЛЮДМИЛА | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вверх