Вівторок
16.04.2024
23:29
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання








Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середнянський ліцей
Головна » 2017 » Травень » 22 » Проектна діяльність на уроках інформатики
10:02
Проектна діяльність на уроках інформатики

                           

     Протягом травня 2017 року в нашій школі відбулися захисти навчальних учнівських проектів з інформатики.

     Учні 5-х класів презентували проекти на тему «Комп'ютерний фотоколаж», під час якого навчилися поєднувати в одне ціле певну кількість фотознімків, які створюють при цьому одну закінчену композицію. Для роботи п’ятикласники використовували власні фото, фото свого класу та різні види рисунків для естетичного оформлення проекту.

     Заслуговують на увагу проекти Бушко Анатолія, Штефаняк Яни-Єви, Бордаш Тімеї та Ковач Анни.

     Учні 7-х класів виконували навчальний проект у графічному редакторі за темою «Сім років навчання в школі», де представили у вигляді колажу особисті фото, які демонструють навчання в школі починаючи від початкових класів і до сьогодення.

     Серед семикласників найбільш цікавими були учнівські проекти Касинець Аліни, Бобак Івана, Дюгованець Карини та Сухарь Каріни.

     Найскладнішим навчальним учнівським проектом став проект 8-х класів за темою «Я та моя школа». Для виконання завдань проекту учням необхідно було розробити власне портфоліо, в якому представлено резюме автора (автобіографічні відомості), власні досягнення та захоплення; розробити портфоліо навчального закладу у вигляді брошури, до якого занесені наступні відомості: короткий історичний нарис життя школи, визначні дати, події та візитівка нашої школи. А також восьмикласниками на уроках інформатики під час вивчення теми «Кодування даних» розроблено матричний код у вигляді сучасного QR-коду, в якому зашифровано електронну адресу сайту школи.

     Слід відзначити навчальні проекти Гаврилець Ярослави, Стегун Наталії, Куруци Наталії та Ванц Анни.

     Навчальні проекти з інформатики спрямовані на практичне застосування теоретичних знань, оскільки це гнучка модель організації навчального процесу, орієнтована на творчу самореалізацію особистості, розвиток її можливостей у процесі створення нового продукту під контролем учителя, шляхом самостійних, колективних, інтерактивних дій учнів і обов’язкових презентацій результатів своєї роботи.

Переглядів: 862 | Додав: ЛЮДМИЛА | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вверх