Четвер
28.03.2024
12:01
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання








Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середнянський ліцей
Головна » 2017 » Квітень » 6 » Семінар-практикум вчителів англійської мови
09:55
Семінар-практикум вчителів англійської мови

                                                                

   У середу, 05.04.2017 року на базі Середнянської загальноосвітньої школи проводився семінар-практикум вчителів англійської мови на тему: «Міжнародні освітні програми та фахові асоціації як важливий аспект педагогічної майстерності». Голова методичного об’єднання вчителів англійської мови, Каналош Тетяна Дезидерівна, ознайомила вчителів району зі школою, показавши і прокоментувавши декілька презентацій, пов’язаних не тільки зі школою, а й педагогічною роботою вчителів англійської мови за весь навчальний рік.

   Вчитель англійської мови  Товт Наталія Михайлівна показала майстер-клас присутнім вчителям з інших шкіл Ужгородського району на тему "Shops and shopping in our life". Метою майстер-класу було показати вчителям як легко та невимушено можна залучити всіх дітей класу до роботи на уроці, розвивати всі 4 види діяльності на уроці: читання, аудіювання, мовлення та письмо. Під час зустрічі вчитель наочно представила різноманітні види завдань на уроці і продемонструвала як у невимушеній атмосфері їх можна легко в ігровій формі опрацювати з учнями різного рівня знань. Майстер-клас пройшов на позитивній ноті, що теж було метою вчителя Товт Н.М., адже вона вважає, що доброзичливий вчитель здатний досягти більше успіху під час уроку, що вона і довела всім присутнім на своєму майстер-класі.

   Микуланинець Ольга Іванівна (вчитель 1-категорії,  Середнянської  ЗОШ І-ІІІ ступенів) провела майстер-клас з англійської мови для вчителів району. Ольга Іванівна розповіла про дієві методи, які можна застосовувати, щоб заохочувати учнів розмовляти англійською мовою, під час усього уроку. Всі вчителі-учасники приймали активну участь у практичному застосуванні порад, якими ділилася Ольга Іванівна.

   Вчитель Холмківської ЗОШ І-ІІІ ст. Тобіяш Єва Федорівна  представила доповідь, що відповідала темі семінару під час якої неодноразово згадувалося покращення професійної підготовки вчителів іноземної мови та збільшення ефективності вивчення іноземних мов.

   Також голова районного методичного об’єднання вчителів англійської мови Гричак Марія Миколаївна підвела підсумки семінару-практикуму, зауваживши справжню професійну майстерність вчителів англійської мови, які провели даний семінар.

Переглядів: 565 | Додав: DreamMaster | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вверх