П`ятниця
29.03.2024
12:49
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання








Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середнянський ліцей
Головна » 2018 » Листопад » 5 » Скринька довіри
17:13
Скринька довіри

                                                                                   

   Інколи у кожного з нас можуть виникати проблеми, труднощі, запитання, на які важко знайти відповідь. Буває, виникає потреба поділитися, висловити свої думки, почуття, враження. Хтось хоче розділити свою радість, успіх! Однак іноді людині може не вистачати сміливості чи рішучості звернутися до інших за допомогою, підтримкою.

   Саме для таких випадків у нашій школі з’явилася психологічна скринька довіри. Така  скринька працює із метою захисту дітей від насильства та попередження його прояву в родині, у навчальних закладах, на вулицях.

   Вже майже протягом цілого місяця в нашій школі діє «Скринька довіри». Всі учні школи мають змогу анонімно звернутися до з різноманітними запитаннями, побажаннями, проханням підказати, як вчинити в тій чи іншій ситуації та отримати відповідь на своє запитання. У багатьох в житті виникають складнощі. Особливо складно переживати такі моменти дітям та підліткам. 

   Ми завжди Вам допоможемо!

   У нашій школі організовано творчу групу «Допоможи другу», яка займається розглядом питань зі скриньки довіри. До складу творчої групи входять учні 9-10 класів.

Творча група довіри «Допоможи другу» Середнянської ЗОШ I-III ст.:

9-А клас: Сухарь Каріна, Гузинець Ярослав, 

Вейгеші Ярослава, Баляля Юлія

9-Б клас: Пуга Крістіна, Шпонтак Вероніка

10-А клас: Вейгеші Валентин, Ванц Анна

10-Б клас: Вознюк Віолетта, Скаканді Деніса, Гуляш Анна

Голова учкому: Годованець Ольга

   Від того часу, як в школі з’явилася скринька, декілька дітей виявили бажання поділитися своїми проблемами. На засіданнях творчої групи були розглянуті всі листи і виявилося, що дітей турбують не лише шкільні проблеми, а й взаємовідносини в їхній сім’ї.

   При складанні плану роботи групи було звернено увагу на такі питання:

Наскільки серйозною проблемою є булінг у нашій школі?

Як дізнатися чи учень/підліток є жертвою булінгу?

Як можна допомогти учневі подолати проблеми, пов’язані з булінгом?

   Першим була організована виховна година у 8-Б класі (кл.кер. Мікла О.О.) на тему «Булінг у дитячому середовищі: причини, наслідки та шляхи його подолання».

   Також було проведено ряд лекцій та бесід з учнями 6-8 класів на теми: «Протидія булінгу у дитячому середовищі», «Спілкування між однолітками», «Шкільний булінг».

   Наша творча група надалі допомагатиме учням у вирішенні їх проблем незалежно від їх складності. Сподіваємось, що учні не будуть боятися розповідати про те, що їх турбує та будуть максимально відвертими з нами.

Переглядів: 662 | Додав: DreamMaster | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вверх