Субота
20.04.2024
17:10
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання








Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середнянський ліцей
Головна » 2018 » Грудень » 22 » Звіт про тиждень фізики
12:27
Звіт про тиждень фізики

                                                                                    

   З 17 по 21 грудня 2018 року в Середнянській ЗОШ I-III ступенів проведено тиждень фізики та астрономії. Проведення такого тематичного тижня спрямоване на реалізацію програмних засад викладання даних дисциплін:

  • формування в учнів наукового світогляду, творчих здібностей і схильності до креативного мислення;
  • розвитку в учнів експериментальних умінь, дослідницьких навичок, екологічного стилю мислення і навичок життєзабезпечення;
  • формування в учнів знань наукових основ сучасного високотехнологічного виробництва, застосування набутих знань в практичній діяльності;
  • забезпечення інноваційного поступу країни, темпи науково-технічного, економічного, соціального прогресу;
  • підготовку конкуретно-спроможних висококваліфікованих фахівців.

 

День перший (17 грудня)

   В цей день було проведено конкурс тематичних стінгазет «Людина і Всесвіт» та день відкритих дверей у фізичній лабораторії для учнів 5-7 класів на тему: «Цікава фізика». Дані заходи проведені учителями Курта Г.Г., Бурин Т.М., Курта І.В.

День другий ( 18 грудня)

   Учитель Курта Г.Г. провела відкриті виховні заходи з учнями 7 класів «Фізика навколо нас» та «Фізика і лірика».

День третій ( 19 грудня)

   Учитель Курта Г.Г. з учнями 11 класів провела урок-конференцію на тему: «Дія магнітного поля на організм людини і застосування його в медицині» та урок диспут на тему «Рентген чи Пулюй».

День четвертий ( 20 грудня)

   Учителем фізики та астрономії Бурин Т.М. було проведено з учнями 11-х класів відкритий виховний захід з астрономії «Подорож сонячною системою». Метою виховного заходу було повторення та закріплення знань з теми «Сонячна система». Учні подивилися навчальний відеоролик «Віртуальна подорож планетами» та мали можливість презентувати свої проекти, в яких розповідали про особливості планет Сонячної системи, їх будову, склад атмосфери та наявність супутників.

   Такий позакласний виховний захід дозволяє учням поглибити знання з астрономії, здобути більш різноманітну інформацію про формування, будову та розвиток Сонячної системи.

День п’ятий ( 21 грудня)

   Учитель Курта І.В. з учнями 10-х класів провів урок-подорож на тему: «Сучасні уявлення про простір і час. Час і його вимірювання». А учитель Бурин Т.М. провела урок-конференцію з учнями 9-х класів на тему: «Вплив інфра- і ультра-звуку на організм людини».

Переглядів: 717 | Додав: DreamMaster | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вверх