Четвер
02.05.2024
19:24
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання








Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середнянський ліцей
Головна » 2019 » Лютий » 20 » Героям слава
21:16
Героям слава

                                                                     

   Цвіту нашого народу, його славним синам і донькам – присвячується. Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня – присвячується урок-реквієм. Учні, вчителі, гості зібралися, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей, яких було вбило в мирний час в боротьбі за незалежність і цілісність України. Хвилиною мовчання було вшановано тих, хто поклав свої голови за наше майбутнє. Пам’ять невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

   Слова «Слава Україні!» - «Героям слава!» тепер набули нового змісту. Ці слова адресовані захисникам східних кордонів нашої держави. Кожного дня, щогодини завдяки солдатам-відчайдухам, серед яких і наші славні земляки Україна виборює право бути незалежною, вільною державою.

   Недавно повернувся додому з АТО наш випускник Трикур В’ячеслав Васильович, який розповів учням про свою службу в АТО, на яку він пішов добровольцем у 2015 році та роботу зв’язківця. Щирими оплесками дякували учні нашому гостеві за патріотизм та відвагу на славу Україні. Благословенна та держава, що має таких відданих синів. Захисники мого народу, ми вдячні вам.

  

   Патріотичні пісні звучали у виконанні ансамблю дівчат 8-Б класу під керівництвом вчителя музики Андрейчик Л.Д.

   Урок-реквієм провели вчителі історії Озимок О.М. та Галушка Е.Ю. та педагог-організатор Пехньо Н.В. разом з учнями 9-А класу мета якого була виховувати в учнів почуття патріотизму, шанобливе ставлення до Героїв Небесної сотні та воїнів АТО, які борються за цілісність України.

   З нашої історії ми бачимо споконвічне прагнення українства до волі та незалежності неньки-України.

   Боже, Україну бережи!

Переглядів: 400 | Додав: DreamMaster | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вверх