П`ятниця
26.04.2024
14:35
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання








Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середнянський ліцей
Головна » 2018 » Жовтень » 19 » НУШ. Тиждень 7. “Ми підприємці”
21:04
НУШ. Тиждень 7. “Ми підприємці”

                                                                

   Цікаво пройшов 7 тижденьМи підприємливі”. Учні дізналися значення нових слів, отримали можливість брати на себе відповідальність за певний вид діяльності. Учні повинні розуміти, що вони так само можуть вирішувати певні питання.

   Тема третього дня “Як здійснити задумане” пройшла дуже цікаво. Учні взнали, що від них залежить як у них складеться життя, ким вони стануть, які професії здобудуть. Опрацьовуючи цю тему, першокласники порозуміли, що треба ставити собі мету, мріяти, уявляти свої бажання, про те яке собі уявляєте навколишнє.

   Працюючи в групах учні обговорювали тему "Фантастичні гіпотези".   Якби я був(ла)дуже багатим(тою), то я б...

   Граючись в гру "Комерсант", учні розвивали в собі підприємливість, відповідальність.

   В “Щоденнику вражень” учні зображують своє бачення певного питання. У щоденнику учні за шаблоном намалювали  “семипелюсткову квітку бажань” і на кожній пелюсточці зображували свої мрії і бажання. Діти зрозуміли важливість вибору, що це не обов’язково зразу заповнити всі пелюстки, треба все це обдумати серйозно. Школярі навчаються відповідальності.

  

   Цього тижня з курсу “Я досліджую світ” учні вивчали “Органи чуття”. Ця тема їм дуже сподобалася, бо розкриває значення самих себе, органів, що  важливо розвивати органи чуттів, різноманітність у кожного школяра. Вони акцентували увагу на функціях органів.

   Учні досліджували себе за допомогою лупи, розглядали органи чуттів, їхню будову, розміщення. Поділившись на групи, діти спостерігали один за одним і потім малювали свої враження у “Щоденнику вражень”.

  

   З предмета “Українська мова і літературне читання” під час сьомого тижня учні вивчали букву “ем”, звуки [м, м’]. Це перший приголосний звук і учні почали складати склади.

   Учні вивчають віршики, скоромовки, мирилки. Фізкультхвилинки сприяють зібраності, увазі на темі уроку. “Щоденні 5” допомагають першачкам у спілкуванні: читання з другом, читання про себе.

   Загалом тиждень пройшов динамічно. Учні привчаються працювати. Уроки насичені новою інформацією. Школярі йдуть зі школи задоволені, з інтересом чекають наступний день.

  

Переглядів: 613 | Додав: DreamMaster | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вверх