П`ятниця
26.04.2024
14:31
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання








Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середнянський ліцей
Головна » 2018 » Листопад » 8 » Свято осені в 3-А класі
00:20
Свято осені в 3-А класі

                                                                          

   Осінь - дивовижна пора, яка в наших широтах має особливу чарівність. Нерідко їй приписують титул «золота», так як всі дерева і кущі покриваються жовтим листям, які повільно опадають, утворюючи неймовірної краси килим на землі. Саме тому висловлювання про осінь, які були написані мудрецями різних часів і національностей, містять в собі стільки таємниць, чарівності і шарму. Вони повністю відображають всю красу цієї чудової пори. З давніх давен люди відмічали свято осені, свято зібраного урожаю.

Нині осінь нас чарує,
Неповторна, чарівна,
Різні барви нам дарує
І дивує нас вона.
Виглядає так казково
Восени і парк, і гай,
Розмаїттям кольоровим
Прикрашає осінь край!

   Коли дощі плачуть все частіше і частіше, коли похмурі дні не приносять радості – ми самі в змозі розфарбувати наше життя барвами та красою.

   У один з осінніх днів у 3-А клас (класний керівник Сливка Тетяна Олександрівна) завітала золота осінь, де відбулося справжнє свято краси і фантазії.

   Третьокласники представили на виставці свої роботи, тема якої була присвячена осені. Це були композиції з квітів і овочів, листя та гілок. Небачені тварини з природного матеріалу, овочеві скульптури казкових персонажів, оригінальні ікебани та вражаючі своєю натуральністю сюжетні композиції дивували своєю красою. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції, справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. Кожен учасник якої мав можливість виявити свої таланти і неперевершену фантазію.

   Учнями класу, крім неймовірно красивих композицій, була організована виставка малюнків «Золота осінь». В кожному малюнку наших маленьких художників відчувалася гармонія осінніх барв, велика любов до осені та до своєї рідної Землі.  

  

   На уроці літературного читання діти декламували вірші про осінь, відгадували загадки, розповідали прислів’я, приказки і прикмети про цю чарівну пору року. Під час уроку природознавства розповідали про зміни в природі восени та як звірі готуються до зими.

   Свято в нашому класі пройшло дуже цікаво у барвах осені, з квітами та дарами природи!

Переглядів: 493 | Додав: DreamMaster | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вверх