П`ятниця
03.05.2024
02:56
Вхід на сайт
Пошук
Корисні посилання








Календар
«  Травень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Середнянський ліцей
Головна » 2022 » Травень » 20 » В кожній дитині – таланту краплина
20:53
В кожній дитині – таланту краплина
                                                   
   Із 16  по 20 травня в нашому закладі освіти  пройшов мистецький тиждень під гаслом „В кожній дитині – таланту краплина”.

   Залучення дитини до мистецтва створює основу естетичного виховання. Низка заходів предметного тижня була направлена на створення зв’язку між внутрішнім світом учня та його оточенням.
   В перший день класні керівники та вчитель образотворчого мистецтва, Кузик Є.М. провели конкурс малюнківМоя вишивана Україна” в ході якого учні показали неабияку фантазію та творчі здібності.

 
   Наступного дня вчитель хореографії, Ерделі-Сембер С.С., разом з учнями 5-6 класів підготували танок Вишиваночка” в якому продемонстрували справжню красу українського народу та його традицій.
   Також цього дня, вчителем музичного мистецтва, Андрейчик Л.Д. було проведено годину спілкування з учнями 7-А,Б класів на тему: „Мистецтво та емоції, які воно викликає”.
   

   У середу було оформлено виставку дитячих робіт „Вишиванка єднає українців”. Під час виконання робіт для виставки учні 1-6 класів показали різноманіття українських вишиванок і технік їх виконання.
   Також цього дня класний керівник 6-А класу, Ком’ят І.Ф. провела виховний захід на тему „Вишиванка – твій генетичний код”.
   Наступного дня вчитель Андрейчик Л.Д. разом з учнями 5-А класу провели урок-концертМоя калинова Україна”. Учні виразно і задушевно виконали гімн Середнянської школи та „Веселкову пісню”. Для них музика стала вірним супутником по життю та допомагатиме їм краще розуміти навколишній світ.
 
   Учні 1-А класу разом з класним керівником, Коцак О.І. в день вишиванки 19 травня проводили онлайн-уроки у вишиванках.
   Також учитель англійської мови та класний керівник 9-А класу Каналош Т.Д. провела серед учнів цікаве пізнавальне виховне заняття у форматі "Круглого столу" за темою: "Формування інформаційної компетентності учнів".
   Під час обговорення учні чітко зрозуміли, що сучасний учень -це насамперед особистість, інноватор та патріот у навчальному процесі.
   На завершення тижня учні 5-6 класів поринули у подорож чарівним світом народного декоративного мистецтва – Світ Витинанки, під керівництвом вчителів трудового навчання (технології), Мікла О.О. та Зозуляк К.А.

   Впродовж тижня учні ознайомилися з цікавими засобами мистецтва, пробудили свою уяву та фантазію, виховували естетичний смак та патріотичні почуття.
Переглядів: 184 | Додав: DreamMaster | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вверх